Villa Home & Garden er en dansk virksomhed med hovedsæde i Svendborg/Tåsinge. Virksomheden blev grundlagt i 2002 og er idag blandt de førende virksomheder i Europa inden for produktion og salg af mosikborde i terrakotta og marmor og håndsmedede havemøbler.

I kraft af de dygtige håndværkere i Marokko, Tunsien og Danmark kan Villa Home trække på århundreders erfaring i fremstillingen af mosaikmøbler.

Villa Home & Garden ønsker at være en innovativ virksomhed, som hele tiden er på forkant med udviklingen og ligger helt fremme i Europa indenfor vores niche. Dette sikres via eget design og samarbejde med danske håndværkere.

 

Alle vores møbler designes og udvikles fra grunden i Danmark og håndfremstilles i Marokko og Tunesien i de klassiske teknikker. Finish og efterbehandling af møblerne finder sted i Danmark.

 

Ud over Villa´s flotte mosaikbords serier designer og producerer virksomheden også unikke produkter til hjemmet og haven. Villa står for den autentiske stil og lader alt håndfremstille af dygtige håndværkere i middelhavsområdet. Se den store kollektion på www.allhandmadebutik.dk og vælg evt. shop for at få en oversigt.

Klassisk, eksklusive havemøbler til generationer

 

Villa Home & Garden's Showroom og butik i det gamle skole, genopbygget med lokale håndværker og egen produkter såsom fliser, lamper og møbler  

No 1 manufacturer of mosaic tables
Lav din egen hjemmeside med mono.net